Οικογένεια Κούλπα (3) – Ένορκη Κατάθεση Βασιλικής Κούλπα

Ένορκη Κατάθεση της Βασιλικής Κούλπα (Θετή μητέρα της Ρηνούλας) από την οποία προκύπτει, ότι ουδέποτε με γέννησε η ίδια, αλλά είμαι τέκνο της Ειρήνης Λελέκου – Παππά και του Άρη Βελουχιώτη, η δε γέννησή μου έλαβε χώρα το 1945 και όχι το 1948, όπως αναληθώς αναφέρεται στη ληξιαρχική πράξη γέννησής μου.

Μάλιστα, από την  ένορκη κατάθεση προκύπτει ότι ήταν και η ίδια παρούσα κατά τη γέννησή μου, την οποία επιμελήθηκε η πεθερά της και φερόμενη ως γιαγιά μου, η οποία την εποχή είχε την ιδιότητα της μαμής.

Στη συνέχεια δε, καταθέτει ότι με εγκατέλειψαν με την υπόσχεση να έρθουν να με ξαναπάρουν,υπόσχεση όμως η οποία ουδέποτε τηρήθηκε.

Καμία μητέρα δεν καταθέτει και μάλιστα ενόρκως ότι δεν γέννησε το ίδιο της το παιδί, παρά μόνο αν πράγματι έτσι συμβαίνει, όπως και στην προκειμένη περίπτωση. Η ένορκη κατάθεση της Βασιλικής Κούλπα, έχει ουσιαστικά αποζημιωτικό χαρακτήρα προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια, που επί χρόνια κρυβόταν και να μπορέσει να βοηθήσει στον άνισο αγώνα μου για την αποκατάσταση της ταυτότητάς μου.

Βασιλική Κούλπα σελ.1 Βασιλική Κούλπα σελ.2 Βασιλική Κούλπα σελ.3