Οι Επιχειρήσεις του ΕΛΛΑΣ (Οι Αγωνιστές)

 oi-agwnistes

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ...

Γραμμές του κύρους και της επιρροής να αναπτυχθεί στις τεράστιες ανάγκες που υπήρχαν για την επίτευξη του αγώνα oι ‘Έλληνες συμμετείχαν στις προϋπάρχουσες δυνάμεις του πολέμου, που δεν ήταν φυσικό φαινόμενο αλλά η καταστροφική και διαστροφική ορμή των ξένων κατά της ρωμιοσύνης. Η αντίσταση μετά τον πόλεμο θωράκιζε τη χώρα μας φέροντας τη δημοκρατία.

Μα σήμερα η διαστρέβλωση της “αντιδημοκρατικής πένας” τετρασέλιδο έγραψε για τον Άρη, τον δολοφόνησε για μια φορά ακόμα, φοβισμένος για τους συνεχιστές του αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ.

Μα ό,τι και να κάνει στο 2° Λόχο Θα ανήκει και την ιστορία ο φασισμός του δεν Θα μπορέσει να την ξεθωριάσει. Μα για να διασφαλίσουμε τη χώρα μας δεν κοιτάμε πάντα “δεξιά”. Μα ούτε Θα κρατάμε στα χέρια μας και το σκουριασμένο στέμμα... Η χώρα μας απειλείται κάθε φορά που μας παραδίδουν την ήττα... Οι επιτήδειοι παραθυρόφιλοι αντί να στηρίξουν τα συμφέροντα της χώρας μας εκπροσωπούν τη δεδομένη αντιπαράθεση, 0 καθένας με προσωπικό Θυμό και εγωισμό αυτοπροβάλλεται. Κι έτσι τα προβλήματα της Ελλάδας μεγαλώνουν, δίνουν προσωρινή πολιτική λύση και μείωση στα εθνικά συμφέροντα. Καμιά ερμηνεία δεν μπορεί να δοθεί στην ανεξέλεγκτη, ελληνική κατάσταση, που επικρατεί. Η δυσμενή συμπεριφορά μονόδρομος στο μεγάλο ευρωπαϊκό σπίτι για τη χώρα μας... Για να υπερασπίσεις την πατρίδα σου, χρειάζεται λιγότερο φαγοπότι γιατί οι αποφάσεις των ξένων μας πιάνουν στον ύπνο...